Boiler termoelectric Tesy BiLight GCVS 1004420 B11 TSR 100 litri

Cod produs
303128
La comanda
Garantie: 24 luni
Garantie corp boiler: 36 luni
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii

Capacitate: 100 litri

Putere: 2000 W

Conexiune serpentina: partea dreapta

Instalare: pe perete

Clasa energetica: C

Tip control: mecanic

Tesy
1.14999 Lei

Descriere produs

Boiler termoelectric
Tesy BiLight GCVS 1004420 B11 TSR 100 litri
Boiler termoelectric Tesy Bilight GCVS - ambient interior - banner

Boiler Tesy BilIght

 
Boilerele din gama BiLight de la Tesy sunt construite cu scopul de a asigura necesarul de apa calda menajera pentru mai multe puncte de consum simultan si sunt dotate cu serpentine pentru conectarea la surse alternative de energie - sisteme solare, pompe de caldura, centrale termice.
Aceste echipamente au incorporate o serie de functii avansate precum efectul PISTON ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda menajera, tehnologia INSUTECH ce pastreaza apa calda mai mult timp in rezervor si functia anti-inghet.
Specific pentru aceasta gama este intrerupatorul BiLight care este plasat pe panoul de control, este prevazut cu indicatoare luminoase si permite vizualizarea a doua moduri de operare - "incalzire" si "gata de utilizare".

 

 

Efectul PISTON - mai multa apa calda menajera
Efectul PISTONTesy a reproiectat duza de apa rece (realizata din inox), cu scopul de a crea asa-numitul efect PISTON (inovatie patentata), prin reducerea amestecului dintre apa calda si cea rece. Astfel, aparatul furnizeaza cu pana la 15% mai multa apa calda menajera.  

Efectul Piston

 

Tehnologia INSUTECH - izolatie mai eficienta
Tehnologia INSUTECHEchipamentul beneficiaza acum de o izolatie mai densa si uniform distribuita, cu grosimea de 32 mm, realizata din poliuretan fara CFC si HCFC. Astfel, apa calda este pastrata la o temperatura optima pe o perioada mai lunga in rezervor. Tehnologia INSUTECH elimina riscul aparitiei puntii termice intre rezervor si suportul de montaj pe perete, pierderile termice fiind micsorate cu pana la 16%. 

Tehnologia INSUTECH

Intrerupatorul unic BiLight cu doua functii
Intrerupatorul BiLightIntrerupatorul BiLight este plasat pe panoul de control, aflat la baza boilerului, si are doua moduri de operare ce pot fi vizualizate la schimbarea culorii luminii de avertizare. Primul este "modul incalzire" (culoarea rosie), iar al doilea este "gata de utilizare" (culoarea albastra), ce se activeaza atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setata. 

Intrerupatorul BiLight cu doua functii

 

Termostat reglabil usor accesibil
Termostat reglabilControlerul mecanic al temperaturii este instalat la baza boilerului si permite reglarea facila a temperaturii dorite. Punctele de setare a temperaturii sunt marcate cu semne proeminente, usor de distins inclusiv de catre persoanele cu deficiente de vedere.

Termostat reglabil

Crystal Tech - acoperire eficienta cu email
Crystal Tech - acoperire eficienta cu emailBoilerele Tesy sunt acum mai rezistente la uzura si coroziune datorita acoperirii mai eficiente cu email (sticla ceramica) a rezervorului, printr-o distribuire mai uniforma si o aderenta mai buna la metal. Acest material contine o cantitate mai mare de titan, astfel incat boilerul rezista mai bine in timp, indiferent de proprietatile apei. 

Crystal Tech - acoperire eficienta cu email

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorTesy
Tip produsBoilere
Tip boilerMixt termoelectric

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Capacitate100 l
InstalareVerticala
TD/TSTD
Putere2.000 W
Timp incalzire (ΔT=45°C)0:45 h:min
Temperatura maxima de functionare80°C
Presiune maxima de functionare8 bar
Presiune0.8 MPa
Suprafata serpentina inferioara0.28 mp
Racord serpentina3/4"
Racord apa rece/calda1/2"
Intrerupator OnOffDa
Tip controlMecanic
Termostat reglabilDa
AnodMagneziu
Protectie anti-inghetDa
Supapa de sigurantaDa
Protectie rezervorSpuma poliuretanica, Titan emailat
CuloareAlb
Suprafata de montareDeasupra chiuvetei, Perete
Diametru440 mm
Lungime440 mm
Latime467 mm
Inaltime985 mm
Greutate32 Kg
AlimentareElectrica
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Garantie corp boiler36 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsBoiler termoelectric Tesy BiLight GCVS 1004420 B11 TSR 100 litri
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO