Boiler indirect cu o serpentina pentru pompe de caldura Drazice OKC 300 NTR/HP 300 litri

Cod produs
121091401
La comanda
Garantie: 24 luni
Garantie corp boiler: 60 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 39167 Lei vezi detalii

Capacitate - 300 litri

Conexiune serpentina - partea stanga

Instalare - pe pardoseala

Functionare - cu centrale pe gaz si pompa de caldura

Rezistent - la coroziune

Tip control - mecanic

Drazice
4.69999 Lei

Boiler indirect cu o serpentina 
Drazice OKC 300 NTR/HP 300 litri

Boiler indirect cu o serpentina Drazice OKC

Boilerele indirecte cu o serpentina sunt echipamente ideale pentru producerea apei calde menajere si sunt create special pentru a functiona in combinatie cu pompe de caldura. Posibilitatea de racordare la o pompa de caldura duce la incalzirea eficienta a apei menajere datorita costurilor reduse de functionare a unui asemenea sistem. 

Functionare eficienta
Eficienta boilerului este data de suprafata marita a schimbatorului de caldura (serpentina), ce acumuleaza eficient energia termica provenita inclusiv de la o pompa de caldura.

Economie de energie
Exista posibilitatea de control al temperaturii apei stocate (reducandu-se astfel consumul de electricitate), precum si de realizare a unui sistem de recirculare a apei calde, astfel incat timpul de asteptare la pornirea robinetului sa fie cat mai mic.

Rezistent la uzura
Rezervorul acestui boiler este confectionat din otel emailat si este rezistent la coroziune, datorita anodului confectionat din aliaj de magneziu. 

  

 

Strat anticorozivStrat anticoroziv - datorita tratamentului special anticoroziv, boilerul Drazice OKC 300 NTR/HP este protejat impotriva efectelor apei dure (ce contine calcar) sau a apei tratate cu clor.

Izolatie Covestro impotriva pierderilor de calduraIzolatie Covestro - este realizata dintr-un strat special de spuma poliuretanica ce minimizeaza pierderile de caldura si asigura costuri minime de operare.

Doua serpentineSerpentina - boilerul Drazice OKC 300 NTRR/HP este dotat cu o serpentina cu suprafata marita, construita special pentru a fi racordata la o pompa de caldura, in vederea incalzirii eficiente a apei menajere.

Instalare rezistenta electricaPosibilitate Instalare rezistenta electrica - in locul dedicat, se poate monta o rezistenta electrica pe filet pentru aport suplimentar la incalzirea apei menajere, folosind energie electrica.

Compatibil cu pompe de calduraCompatibil cu pompe de caldura - acest tip de boiler a fost construit special pentru a functiona in combinatie cu pompele de caldura.

  

 

SCHITA DE MONTAJ

 Schita de montaj

 

 

 

  

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDrazice
Tip produsBoilere
Tip boilerIndirect cu serpentina

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Capacitate300 l
InstalareVerticala
TD/TSTD
Temperatura maxima de functionare80°C
Presiune maxima de functionare10 bar
Suprafata serpentina inferioara3.2 mp
Racord serpentina1"
Racord apa rece/calda1"
Anod de magneziuDa
Protectie rezervorEmailat
CuloareAlb
Suprafata de montarePodea
Diametru670 mm
Inaltime1558 mm
Greutate133 Kg

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Garantie corp boiler60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBoiler indirect cu o serpentina pentru pompe de caldura Drazice OKC 300 NTR/HP 300 litri
Rating-ul tau