Boiler electric Drazice OKCE 125 2.2K

Cod produs
OKCE125
La comanda
Garantie: 24 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 12750 Lei vezi detalii
Drazice
1.52999 Lei

Boiler electric Drazice OKCE 125 2.2K

Boilere de perete, electrice, verticale

Constructia si designul unui astfel de boiler electric il face potrivit pentru instalarea in bai, spalatorii, subsoluri si in alte spatii. Acest boiler  este recomandat sa fie folosit intr-un mediu ambiant, interior, cu temperatura aerului de la +2°C pana la + 45°C si o umiditate relativa a aerului de max. 80%.

Un boiler electric DZD-DRAZICE OKCE lucreaza pe principiul de presiune prin care instalatia de apa rece pune o presiune permanenta de apa pe recipient. Apa calda curge din boiler cand robinetul este deschis datorita presiunii exercitate de apa rece din instalatia de alimentare. Stiind ca densitatea apei reci este mai mare decat cea a apei calde rezulta ca apa calda se va evacua prin partea superioara si apa rece va ramane in partea inferioara a instalatiei de incalzire.

Componentele unui boiler electric sunt din material de otel si sunt protejate de coroziune printr-un strat de vopsea speciala aplicata, in timp ce piesele de legatura sunt nichelate. Pentru o instalare corecta a boilerului electric racordurile de intrare/iesire a apei reci a fost insemnat cu culoare albastra, iar racordul de iesire a apei calde menajere cu culoare rosie.

Corpul boilerului este protejat impotriva coroziunii prin anodul de Mg instalat in interior,  mareste durata de utilizare a boilerului.

Montarea acestui boiler electric se va face numai in pozitie verticala, pastrand distanta minima de 600 mm intre partea inferioara a boilerului si podea. Inainte de instalarea boilerului apa calda electric verificati rezistenta si materialul din care este construit peretele pe care urmeaza sa fie amplasat boilerul, astfel incat se alegeti modul de fixare. 

Racordarea boilerului economic la reteaua de alimentare cu apa rece este interzisa fara montarea unei supape de siguranta. Supapa de siguranta nu are si rol de golire a apei din boiler, de aceea este bine sa se monteze intr-un loc adecvat pe sistem un robinet de golire. De asemenea este interzisa montarea de robineti de inchidere intre boilerul electric si supapa de siguranta.

Supapa de siguranta se instaleaza pe teava de intrare apa rece, iar racordul de evacuare a supapei de siguranta trebuie sa fie conectat la canalizare.

Un boiler economic se poate gasi la capacitatea de: 51 litri, 80 litri, 100 litri, 125 litri, 152 litri, 180 litri, 200 litri.

Detalii boiler Drazice

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca distanta coloanei de distributie ACM dintre punctele de consum si boiler este mare, atunci este indicat sa izolati termic conductele pentru a reduce pierderile de caldura. Este recomandat sa montati robinetul de separare pe racordurile de intrare apa rece si iesire ACM.
Se recomanda folosirea boilerului electric pentru:

  • case familiale
  • apartamente
  • instalatii sanitare publice.
Contine element ceramic de incalzire.
Suportul de prosop nu este inclus.

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDrazice
Tip produsBoilere
Tip boilerElectric

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Capacitate125 l
InstalareVerticala
Putere2200 W
Temperatura maxima de functionare90°C
Presiune maxima de functionare6 bar
Presiune0.6 MPa
Tip controlMecanic
Termostat reglabilDa
Termostat electronicDa
Anod de magneziuDa
Protectie anti-inghetDa
Supapa de sigurantaDa
Protectie rezervorSpuma poliuretanica
InstantNu
CuloareAlb
Suprafata de montarePerete
Diametru524 mm
Lungime520 mm
Latime550 mm
Inaltime1067 mm
Greutate43 Kg
Clasa de protectie electricaIP 44
AlimentareElectrica
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC
Cablu de alimentareNu

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Garantie corp boiler60 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBoiler electric Drazice OKCE 125 2.2K
Rating-ul tau