Aer Conditionat - Belvedere Residence

Intotdeauna cu un pas inainte Daikin dezvolta si produce de peste nouazeci de ani sisteme de aer conditionat de inalta calitate, ce ofera o combinatie optima intre confortul racirii si incalzirii.
Solutiile Daikin au un design atractiv, sunt silentioase si eficiente din punct de vedere energetic. Avem solutia perfecta, fie ca este vorba de o camera sau de mai multe.
Alegerea sistemului perfect depinde in cea mai mare parte de specificul fiecarui proiect.
Fiecare locuinta este unica. In plus, este mediul in care ne petrecem timpul în fiecare zi. Indiferent daca este vorba de constructii noi sau de renovari, de spatii mari sau mici, sistemele Daikin se adapteaza in mod eficient la orice configuratie.

BELVEDERE Residences reprezinta o noua filozofie de a locui, prin compartimentarile inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendinte de locuire, si prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilitati pentru locatari, precum spatii comerciale la parterul imobilelor, spatii verzi, curti interioare spatioase, locuri de joaca
pentru copii, locuri de parcare subterane si supraterane, totul integrat intr-o comunitate care priveste cu incredere in viitor.

Este posibil ca instalarea sa necesite utilizarea pompelor de condens. In functie de locatie se va alege pompa cea mai potrivita: MiniOrange, Blank sau Aqua.
Costul pentru acest accesoriu, Marca Aspen, cu tot cu manopera de instalare este 450 lei (TVA inclus).

Beneficii pentru clienti:
• Accesoriu WIFI inclus pentru orice sistem DAIKIN Bluevolution achizitionat
• Extinderea garantiei pentru piesele de schimb la 5 ani prin programul Daikin - Standbyme 
• Montaj inclus executat de echipele CLIMATICO