Aspirator Dyson V6 Motorhead

Cod produs
216714-01
Stoc magazin
Garantie: 24 luni
Dyson
2.05099 Lei

Logo Dyson

Aspirator Dyson V6 Motorhead

Toată cercetarea, designul și dezvoltarea tehnologiei Dyson este dezvoltată iniţial la sediul Dyson din Malemsbury, Anglia. Acolo unde James Dyson și echipa lui de ingineri lucrează din greu.
Astăzi creerea de prototipuri este mai rapidă si mai sofisticată, dar asta nu inseamnă că fac economie. Din contră, inginerii fac mai multă prototipare cu scopul de a perfecţiona. Inginerii și oamenii de ştiinţă Dyson îşi rafinează ideile neîncetat pentru a perfecţiona lucrurile.

Aparatele Dyson au integritate structurală. Pe cât de rezistente pe atât de uşoare. O bună cunoaştere a geometriei si a materialelor de ultimă generaţie îi facilitează pe nginerii Dyson să facă mai mult cu mai puţin. Mai puţine materiale, greutate mai mică, mai puţine deşeuri.

15 cicloni pe doua nivele 2 Tier Radial™

Echipat cu ciclonii pe doua nivele 2 Tier Radial™ - un aranjament de 15 cicloni care funcţionează în paralel pe două rânduri. Fiecare ciclon a fost reproiectat pentru a creşte fluxul de aer şi a genera forţe centrifuge mari - pentru captarea prafului fin.
Acele vortex ghidează aerul din ciclonii interiori, reducând turbulenţa şi zgomotul.

Fluxul de aer: Canalizat spre centrul ansamblului de cicloni printr-o conductă direct spre motor, maximizând puterea de aspiraţie.
Înveliş: Modul în care este modelat învelişul pemite ciclonului exterior să capteze mizeria de mari dimensiuni - astfel încât ciclonii interiori să capteze praful fin.

Bazat pe motorul digital Dyson V6

Aspiratorul Dyson V6 Motorhead este bazat pe motorul digital Dyson V6. Acest motor de 350 W este mai puternic decat predecesorul sau si contribuie din plin la puterea crescuta de suctiune a acestui aspirator.

Capul de curăţare motorizat - pentru covoare şi suprafeţe dificile.

Inginerii Dyson au dezvoltat tehnologia care utilizează perii din fibre de carbon. Capul motorizat este compus din peri aspri de nailon şi filamente anti-statici din fibre de carbon. Pe covoare, perii din nailon elimină mizeria. Pe suprafeţele dificile filamentele ultra-fine din fibre de carbon elimină praful fin. Peria rotativa inclusa in pachetl aspiratorului Dyson V6 Motorhead are cu 75% mai multa putere decat peria apiratoarelor precedente V6/DC62

Putere de aspiratie de 2 ori mai mare decat a altor aspiratoare fara fir.

CARACTERISTICI:

  • Autonomie de pana la 20 minute 
  • Golire igienica a containerului de praf, cu o simpla apasare de buton
  • Ideal pentru curatenie in masina
  • Timp de incarcare : 3.5 ore
  • Filtru lavabil
  • Filtru post motor

ACCESORII INCLUSE:

  • Direct Drive Cleaner Head
  • Docking Station
  • Perie pentru spatii inguste
  • Perie combinata

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDyson
Tip produsAspiratoare

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Tip aspiratorAspirator de mana
Tip aspirareUscata
Putere28 - 100 AirWatts
Capacitate container0.4 l
Tehnologie2 Tier Radial™ cyclone
CuloareRoz
Dimensiune250 x 1216 x 223 mm
Greutate2.28 Kg

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAspirator Dyson V6 Motorhead
Rating-ul tau