Aer Conditionat, Boilere, Centrale Termice Ariston, Montaj autorizat, Promotii

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Ariston Aer Conditionat Boilere Centrale Termice 

Ariston Producator Sisteme ClimatizareAer conditionat, Boilere, Centrale Termice, Sisteme Solare Ariston

DESPRE ARISTON

Marca Ariston s-a născut în 1960, fiind caracterizată încă de la început de către consumatorii italieni ca fiind una dintre cele mai cunoscute mărci, sinonimă cu o viaţă mai confortabilă. De-a lungul anilor, produsele Ariston au trecut graniţele Italiei, fiind însoţite de reputaţia mărcii, din ce în ce mai solidă.

Designul, inovaţia şi impactul redus asupra mediului înconjurător reprezintă punctele cheie care au caracterizat în permanenţă produsele Ariston; marca s-a dezvoltat, iar scopul său este o viaţă mai bună pentru oamenii din întreaga lume.  Misiunea permanentă a fost de a spori calitatea vieţii oamenilor, permiţându-le să îşi încălzească locuinţele şi să se asigure că beneficiază de un confort optim. Performanţele excelente ale produselor garantează fiabilitate şi uşurinţă în utilizare, creând în fiecare locuinţă confortul adaptat nevoilor utilizatorului.

De-a lungul anilor, marca a evoluat datorită unei serii de modificări, ajungând la versiunea pe care o propune astăzi. Modificările estetice nu au modificat niciodată mesajul şi valorile care ne deosebesc de alte companii ci, dimpotrivă, au sprijinit evoluţia acestora de-a lungul timpului.

Ariston în România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, lider internaţional în echipamente de încălzire şi preparare a apei calde menajere. În 2012, grupul a obţinut o cifră de afaceri totală de 1.32 miliarde de euro şi a vândut 6,9 milioane de produse în peste 150 de ţări. Compania are 6.700 de angajaţi, 42 de companii şi 6 reprezentanţe în 29 de ţări.
 
Grupul oferă o gamă completă de produse, sisteme şi servicii, majoritatea sub mărcile Ariston, Indesit, Elco, Chaffoteaux şi Racold.
 
Angajamentul Ariston Thermo pentru sporirea eficienţei energetice se reflectă în fluxul constant de soluţii noi bazate pe sursele de energie regenerabilă, cum ar fi sistemele termice solare şi pompele de căldură, precum şi în creşterea eficienţei produselor tradiţionale (precum centralele termice şi încălzitoarele de apă) şi investiţiile în noi proiecte pentru viitor. Principalul obiectiv este acela de a oferi combinaţia optimă de confort, eficienţă energetică şi impact redus asupra mediului înconjurător.

ISTORIA MARCII

1930 - Infiintarea - Aristide Merloni infiinteaza compania in Marche, Italia, incepand cu productia de cantare.

1960 - Ariston incepe productia de incalzitoare electrice pentru apa calda menajera

1980 - Compania consolideaza produsele incalzirii apei menajere si incepe productia de centrale termice.

1990 - Ariston incepe dezvoltarea in domeniul confortului termic extinzandu-se la nivel mondial din America pana in Asia

2010 - Pornind de la nevoile clientilor Ariston se face auzit prin publicitate in tarile unde isi desfasoara activitate.

2011 - Lanseaza prima campanie publicitara la nivel mondial.

ARISTON ÎN CIFRE

  • Venituri totale de 1.324 miliarde de euro, o creştere cu 5.9% faţă de 2011.
  • Profit ajustat înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare (EBITDA) de 130 de milioane de euro, în creştere cu 10,2% şi profit operaţional (EBIT) de 84 de milioane, în creştere cu 5%.
  • Profit net de 50 de milioane de euro, cu 11.1% mai mare faţă de 2011.
  • Ariston România creştere cu 12% a cifrei de afaceri în 2012. 

 

PRODUSE ARISTON

  • Ariston furnizeaza o gama larga de produse:
  • Produse pentru apa calda menajera
  • Produse pentru incalzire
  • Solutii regenabile
  • Aparate de aer conditionat

 

SISTEME REZIDENTIALE

Gama Ariston anticipeaza schimbarile

Noile obiective ale Uniunii Europene - denumite „obiective 20-20-20” - în ceea ce privește protecţia și respectul faţă de mediul înconjurător, se prevede ca până în 2020 să se ajungă la o reducere de 20% a emisiilor de gaze cu efect de seră, o creștere de 20% a utilizării resurselor regenerabile și o scădere cu 20% a consumului de energie electrică la nivel global, printr-o eficientizare sporită a produselor.

Directiva ErP include printre aceste produse şi aparatele de aer condiţionat, acestea făcând deja parte din viaţa de zi cu zi, răspândirea lor înregistrând creşteri masive. Ariston vine în întâmpinarea acestor exigenţe prin realizarea de investiţii, prin procesul de inovare și prin încrederea în propriile resurse, asigurând în mod constant obţinerea de rezultate cu adevărat excepţionale. 

Imbinarea perfecta intre eleganta, functionalitate, performanta si respect fata de mediul inconjurator

Ariston abordează anul 2016 cu o gamă de aparate de aer condiţionat reînnoită estetic, acordându-se o atenţie deosebită detaliilor, elementul special constând în forţa pe care o prezintă tehnologia de avangardă, aceasta sporind in mod simţitor performanţele produselor Ariston

PROtech este logo-ul care identifica noua gama de sisteme de aer conditionat marca Ariston dedicata utilizarii profesionale, cu performante si functionalitate superioare, prezentand in plus multe alte avantaje in ce priveste confortul si economia de energie electrica.

Ariston a decis ca la modelele noi sa puna inca o data accentul pe prestatiile superioare, caracterul compact si mai ales pe durata de viata. Aparatele de aer conditionat sunt verificate fiecare in parte prin recrearea conditiilor de utilizare identice cu cele intalnite in viata de zi cu zi.

Rigurozitatea verificarilor efectuate se trauce pri siguranta nivelului ridicat al standardelor de calitate.

Ariston net

BOILERE

Ariston dispune de o gama larga de boilere: electrice, mixte termoelectrice, indirecte cu serpentina, tank in tank, pe lemne, pe gaz, cu pompa de caldura.

Capacitati variabile, de la 10 la 1000 l, posiilitati multiple de instalare: podea, vertical, multipozitionare (orizontal / vertical), deasupra sau sub chiuveta. Boilerele Ariston dispun de culori diverse: alb, argintiu si argintiu satinat si protectii rezervor: emailat, spuma poliuretanica, titan emailat, vas de otel emailat. 

CENTRALE TERMICE

Daca stii deja de ce ai nevoie, exploreaza gama larga de produse Ariston pentru a face alegerea potrivita.  

SISTEME SOLARE

Sistemele solare sunt destinate pentru incalziea ecologica si economica a apei menajere.

Sistemele solare se impart in sisteme pasive si active, cu transfer direct sau indirect de caldura

ARISTON NET

Controleaza temperatura casei tale de oriunde. Oriunde te-ai afla, gestionarea si controlul centralei tale de oriunde te-ai afla nu a fost niciodata atat de usoara: acum poti sa incalzesti casa si sa ai apa calda menajera pregatita pentru atunci cand vii acasa.

Cu aplictia Ariston Net iti poti seta, modifica si controla temperatura caldurii si apei calde menajere oricand cu ajutorul smartphonului sau al calculatorului de oriunde te-ai afla.

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe Google Play si App Store.

Sisteme rezidentiale aer conditionat Ariston   Boilere Ariston   Centrale Termice Ariston   Sisteme Solare Ariston