Aparat de aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution cu doua unitati interne Stylish 7000 si una de 12000 BTU Blackwood

Cod produs
3DMS52.FTXA.BT.7712
Stoc magazin
Garantie: 36 luni
Cumpara acest produs in rate incepand de la 1.44375 Lei vezi detalii
Daikin
17.32499 Lei

Cumparate frecvent impreuna

Descriere produs

Aparat de aer conditionat multisplit
Daikin Bluevolution cu doua unitati interne Stylish 7000 si una de 12000 BTU Blackwood

Daikin Bluevolution

 

DE CE SA ALEGI 2xFTXA20BT + FTXA35BT + 3MXM52N?Sistem aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution cu trei unitati interne Stylish FTXA Blackwood 

Proiectat pentru confort
Unitatile interne din gama Stylish sunt dotate cu cele mai avansate solutii tehnologice pentru a crea climatul optim pentru tine, fiind in acelasi timp conectabile in sistem multisplit la o singura unitate externa.

Solutie de climatizare premium
Stylish asigura climatizarea spatiilor interioare printr-o serie de functii complexe si inovatoare, cum ar fi senzorul Grid Eye, Efectul Coanda si filtrul Flash Streamer.

Control inteligent al climatului
Telecomanda cu infrarosu este solutia standard pentru controlul la distanta al unitatii, iar cand pleci de acasa te poti baza pe functia Daikin Residential Controller, pe care o poti instala pe smartphone sau tableta, gestionand confortabil climatul interior de oriunde te-ai afla.

 

AVANTAJELE MONTARII UNUI SISTEM MULTISPLIT

SPATIU REDUS - montarea unui sistem multisplit presupune conectarea a trei unitati interne la o singura unitate externa, o excelenta solutie pentru a economisi spatiu fata de situatia montarii mai multor unitati externe

ECONOMIE - in sistemul multisplit, capacitatea unitatii externe poate fi mai mica decat suma capacitatilor interne, obtinandu-se un efect de climatizare similar sistemelor monosplit cu un consum de energie redus si pret de achizitie mai mic

DIVERSITATE - pot fi utilizate tipuri diferite de unitati interne - unitati de perete, casete de colt montate in plafon sau unitati necarcasate de plafon fals

 

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Aparat aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution FTXA Blackwood - ambient interior

 

Ochiul inteligent pe 2 zone (Grid Eye) - Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre persoanele detectate. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei.

Silentiozitate - Unitatea Daikin Stylish este dotata cu un ventilator care optimizeaza jetul de aer astfel incat zgomotul este micsorat pana la 19 dBA, situatie in care aparatul va genera un consum redus de energie electrica. 
 
Fluxul de aer 3D - aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala 

 

 4 VERSIUNI DE CULOARE - WHITE, SILVER, BLACKWOOD SI BLACK

Gama Stylish este disponibila in variantele alb, argintiu, negru lemnos si negru mat. Un design simplu si functional, adaptat nevoilor tale.

 Daikin Stylish - 4 versiuni cromatice


DESIGN PREMIAT
Good Award Design 2017 If Design Award 2018

Designul modern al unitatii interne este caracterizat de variatii de textura si nuante care o fac usor de integrat cromatic in orice spatiu interior. Dimensiunile sale reduse si curburile discrete o recomanda drept una dintre cele mai compacte unitati de pe piata. 

Pentru calitatile sale estetice si ergonomice, Stylish a fost premiata la concursuri internationale de design.

Daikin Stylish FTXA Blackwood - detalii unitate interioara

   

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI
Clasa A++ - eficienta energeticaUnitate externa Daikin MXM-N - ambient exterior 


Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Acest sistem face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Schimbatorul de caldura, componenta esentiala a unitatii externe, a fost tratat anti-coroziv, conferindu-i-se astfel un plus de rezistenta la conditii meteo nefavorabile.

 

AER INTELIGENT PENTRU TINE 

 1. Senzorul Grid Eye pentru o temperatura uniforma

Daikin Stylish - Senzorul Grid Eye

 

Temperaturi constante ale camerei

Stylish este dotat cu senzorul Grid Eye care masoara temperatura suprafetei intregii camere, impartind-o intr-o grila cu 64 de patrate. Dupa ce detecteaza perimetrele prea reci sau prea calde, aparatul directioneaza jeturi de aer acolo unde este necesar, pentru uniformizarea temperaturii in intregul spatiu interior. 

Umiditate controlata

Pentru a crea un echilibru temperatura-umiditate in intregul spatiu interior, Stylish utilizeaza cateva setari speciale prin reglarea automata a ventilatorului si a compresorului. 


2. Efectul Coanda pentru un climat confortabil

Bazata pe teoria savantului roman Henri Coanda, aceasta functie optimizeaza jetul de aer prin utilizarea unor fante special create in partea inferioara a unitatii. Astfel, aerul va fi mai bine directionat, asigurand o distributie mai buna a temperaturii in intreaga camera. 

Daikin Stylish - Efectul Coanda in modul racire
Efectul Coanda in modul racire (jetul de aer urca spre tavan)

Daikin Stylish - Efectul Coanda in modul incalzire
Efectul Coanda in modul incalzire (jetul de aer coboara spre podea)

 

3Aer purificat pentru sanatatea ta

Daikin - Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului
Acest filtru capteaza si elimina particule nedorite precum polenul si acarienii in proportie de minim 99%.

Daikin - Tehnologia "Flash Streamer"

Tehnologia "Flash Streamer"
Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia de electroni de mare viteza care declanseaza reactii chimice cu particulele din aer, indepartand mirosurile neplacute si anihiland virusurile, mucegaiul, praful, bacteriile, polenul si alti alergeni.

Daikin - Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare
Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, animalele de companie etc.
    
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE:
    1.  Prin expunerea la lumina ultravioleta, dioxidul de titan elibereaza electroni liberi;
    2.  Electronii interactioneaza cu moleculele de apa din aer, descompunandu-i in radicali (ioni) de hidroxil ce au o actiune intensa si de scurta durata;
    3.  Radicalii de hidroxil ataca moleculele poluantilor majori prin separarea legaturilor chimice ale acestora, transformandu-i in substante inofensive precum dioxidul de carbon si apa. 

Daikin - filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

    

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Control online inteligent de oriunde te afli, de pe telefon, tableta sau smartphone


Daikin Residential ControllerUnitatea FTXA poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN):
  -  vei putea programa temperatura pe intervale orare
  -  vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul tau.

Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.

 

Daikin - Modul Economic

Modul "Economic"
Reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie.

Daikin - Economie de energie in modul standby

Economie de energie in modul standby
Consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby.

Daikin - Modul 'Noapte'

Modul "Noapte"
Economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii.

Daikin - Numai ventilatorul

Modul "Numai ventilatorul"
Unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire.

Daikin - Modul confort

Modul "Confort"
Asigura functionarea fara curenti de aer, evitandu-se astfel directionarea aerului cald sau rece direct spre persoanele din incapere.

Daikin - Modul Powerful

Modul "Powerful"
Aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie.

Daikin - Comutarea automata racire-incalzire

Comutarea automata racire-incalzire
Unitatea intra automat in modul racire sau incalzire pentru a ajunge la temperatura setata de utilizator.

Daikin - Functionare silentioasa a unitatii interne

Functionare silentioasa a unitatii interne
Tasta "Silent" a telecomenzii reduce cu 3 dB nivelul zgomotului emis de unitatea interna.

Daikin - Functionare silentioasa a unitatii externe

Functionare silentioasa a unitatii externe
Tasta "Silent" a telecomenzii reduce cu 3 dB nivelul zgomotului emis de unitatea externa, asigurand un mediu silentios pentru vecinatati.

Daikin - Fluxul de aer 3D

Fluxul de aer 3D
Aceasta functie defineste capacitatea aparatului de a directiona aerul atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l perfect catre toate colturile incaperii (fie automat, fie la comanda utilizatorului).

Daikin - Balere verticala automata

Baleiere verticala automata
Ofera posibilitatea de a seta deplasarea verticala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Daikin -Baleiere orizontala automata

Baleiere orizontala automata
Ofera posibilitatea de a seta deplasarea orizontala automata a fluxului de aer, avand drept efect distributia uniforma a aerului si a temperaturii.

Daikin - Selectarea automata a vitezei ventilatorului

Selectarea automata a vitezei ventilatorului
Viteza ventilatorului este selectata automat, pentru a se ajunge la (sau a mentine) temperatura setata.

Daikin - Treptele de viteza ale ventilatorului

Treptele de viteza ale ventilatorului
Aceasta functie permite selectarea uneia dintre cele 5 trepte de viteza ale ventilatorului.

Daikin - Modul Dry

Modul "Dry"
Permite reducerea nivelului umiditatii din camera fara a provoca variatii ale temperaturii ambientale.

Daikin - Filtru de aer

Filtru de aer
Indeparteaza particulele de praf din mediul ambiant, asigurand astfel o sursa constanta de aer curat.

Daikin - Programator saptamanal

Programator saptamanal
Aparatul poate fi programat sa porneasca oricand, fie zilnic, fie saptamanal.

Daikin - Telecomanda cu infrarosu

Telecomanda cu infrarosu
Porneste, opreste si regleaza de la distanta aparatul de aer conditionat.

Daikin - Control centralizat

Sistem de control centralizat (optional)
Permite gestionarea inteligenta a mai multor aparate de aer conditionat.

Daikin Residential Controller

Daikin Residential Controller
Prin intermediul Daikin Residential Controller poti controla permanent parametrii de climatizare de pe smartphone sau tableta, de oriunde te-ai afla, iar cu ajutorul aplicatiilor inteligente poti accesa functiile aparatului prin comanda vocala.

Daikin - Modbus KNX Dlll-net

Modbus KNX Dlll-net (optional)
Pe langa optiunea de control direct de pe dispozitivul mobil, acest aparat are optiuni pentru conectarea la sisteme de automatizare pentru case sau cladiri inteligente, folosind protocoalele de comunicare Modbus sau KNX sau la unitatea centrala de control Daikin (fiind posibila si conectarea via BACnet sau LON, via Daikin Dlll-Neta.

Daikin - Repornire automata

Repornire automata
Dupa o cadere de tensiune, unitatea reporneste automat cu setarile originale.

Daikin - Auto-diagnoza

Auto-diagnoza
Simplifica intretinerea, indicand defectiunile sistemului sau anomaliile aparute in timpul functionarii.

Daikin - Efectul Coanda in modul racire

Efectul Coanda in modul racire
Jetul de aer este optimizat cu ajutorul unor fante special concepute, ceea ce permite o distribuire mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.

Daikin - Efectul Coanda in modul incalzire

Efectul Coanda in modul incalzire
Jetul de aer este optimizat cu ajutorul unor fante special concepute, ceea ce permite o distribuire mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.

Daikin - Senzor termic inteligent - Grid Eye

Senzor termic inteligent - Grid Eye
Asigura uniformizarea parametrilor climatici prin masurarea temperaturii camerei si prin directionarea de jeturi de aer in perimetrele prea reci sau prea calde.

Daikin - Aplicatii multisplit

Aplicatii multisplit
La o singura unitate externa de tip multisplit pot fi conectate pana la 5 unitati interne. Toate unitatile interne pot fi controlate individual in cadrul aceluiasi mod de functionare - racire/incalzire.

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorDaikin
Tip produsSistem multi split

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Capacitate generala18000 BTU
Capacitate racire24907 BTU
Capacitate incalzire27978 BTU
SEER8.50
SCOP4.66
Clasa energetica racireA+++
Clasa energetica incalzireA++
Consum anual energie electrica racire214 kWh/an
Consum anual energie electrica incalzire1501 kWh/an
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

UNITATEA INTERNA 1

Specificatii tehnice
Cod unitate internaFTXA20BT
Capacitate generala7000 BTU
Culoare UI Camera 1Negru Lemnos
FunctiiAutodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
FiltruAnti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Debit de aer racire4.6 / 6.1 / 8.2 / 11.0 m³/min
Debit de aer incalzire4.5 / 6.4 / 8.7 / 10.9 m³/min
Nivel de zgomot racire19 / 25 / 32 / 39 dB
Nivel de zgomot incalzire19 / 25 / 32 / 39 dB
Putere sonora racire57 dB
Dimensiune carcasa295 x 798 x 189 mm
Greutate11.5 Kg
Control Wi-Fi Da
Suprafata camera 115-20 m²

UNITATEA INTERNA 2

Specificatii tehnice
Cod unitate internaFTXA20BT
Capacitate generala7000 BTU
Culoare UI Camera 2Negru Lemnos
FunctiiAutodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
FiltruAnti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Debit de aer racire4.6 / 6.1 / 8.2 / 11.0 m³/min
Debit de aer incalzire4.5 / 6.4 / 8.7 / 10.9 m³/min
Nivel de zgomot racire19 / 25 / 32 / 39 dB
Nivel de zgomot incalzire19 / 25 / 32 / 39 dB
Putere sonora racire57 dB
Dimensiune carcasa295 x 798 x 189 mm
Greutate11.5 Kg
Control Wi-Fi Da
Suprafata camera 215-20 m²

UNITATEA INTERNA 3

Specificatii tehnice
Cod unitate internaFTXA35BT
Capacitate generala12000 BTU
Culoare UI Camera 3Negru Lemnos
FunctiiAutodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
FiltruAnti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Debit de aer racire4.6 / 6.1 / 8.6 / 11.9 m³/min
Debit de aer incalzire4.5 / 6.4 / 9.0 / 11.5 m³/min
Nivel de zgomot racire19 / 25 / 33 / 41 dB
Nivel de zgomot incalzire19 / 25 / 33 / 41 dB
Putere sonora racire57 dB
Dimensiune carcasa295 x 798 x 189 mm
Greutate11.5 Kg
Control Wi-Fi Da
Suprafata camera 325-35 m²

UNITATEA EXTERNA

Specificatii tehnice
Cod unitate externa3MXM52N
Numar maxim unitati interne3
Tip compresorInverter
Tehnologie compresorSwing
Agent frigorificR-32
Preincarcare (maxim)30 m
Lungime maxima tevi50 m
Diferenta de nivel maxima15 m
Incarcare suplimentara20 gr/m
Debit de aer42 m³/min
Nivel de zgomot46 dB
Putere sonora59 dB
Dimensiune carcasa958 x 340 x 734 mm
Greutate57 Kg

ALTE CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Temperatura exterioara minima functionare pe racire-10°C
Temperatura exterioara maxima functionare pe racire+46°C
Temperatura exterioara minima functionare pe incalzire-15°C
Temperatura exterioara maxima functionare pe incalzire+18°C
Numar camere3 camere

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie36 luni
Garantie compresor36 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAparat de aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution cu doua unitati interne Stylish 7000 si una de 12000 BTU Blackwood
Rating-ul tau

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO