Aparat de aer conditionat Gree Cosmo R32 Inverter GWH09AWAXB-K6DNA3B 9000 BTU

Cod produs
GWH09AWAXB-K6DNA3B
Rating:
100% of 100
Lipsa stoc
Garantie: 36 luni
Cumpara acest produs cu credit online sau cu cardul in rate incepand de la
vezi detalii
Gree
2.11999 Lei

Produse similare

Descriere produs

Pliant aparat de aer conditionat gree CosmoAparat de aer conditionat Gree
Cosmo R32 GWH09AWAXB-K6DNA3B 9000 BTU

 


Gree logo
Cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat, compania Gree, propune Cosmo - o gama de unitati proiectate sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum functia "Auto curatare", realizata in 4 pasi, "X-FAN", functie anti mucegai si "Cold Plasma". Gree propune pentru gama Cosmo un design compact, astfel incat sa poata fi montat in spatii inguste.

 

GREE+Poti controla activitatea unitatii de oriunde te-ai afla, de pe smartphone, prin intermediul aplicatiei GREE+, pe care o poti descarca de pe App Store sau Google Play.

 

TEHNOLOGII CARE FAC DIFERENTA

Auto curatareAparat de aer conditionat Gree Cosmo - Functie autocuratare

Auto curatarea in 4 pasi foloseste o tehnologie inovativa, de curatare in profunzime a evaporatorului, ce permite indepartarea murdariei, eliminand eventualele surse ale mirosurilor neplacute si pastrand aerul curat.
Etapele parcurse sunt urmatoarele:

1. condensare: pe suprafaţa evaporatorului se acumuleaza apa condensata, care incorporeaza murdaria si praful depuse in timp pe acesta;
2. inghetare: aparatul raceste si ingheata rapid condensul, iar gheata formata desprinde si inglobeaza impuritatile de pe evaporator;
3. dezghetare: aparatul trece in modul incalzire, gheata se topeste, spaland murdaria de pe evaporator;
4. uscare: aparatul sufla in continuare aer, pentru a indeparta toata umezeala si reziduurile ramase, uscand partile interne.

X-FAN - Anti mucegai
Dupa oprirea aparatului, ventilatorul unitatii interioare continua sa functioneze, pentru a asigura uscarea partilor interne ale unitatii.Cold Plasma

Generatorul de ioni cu tehnologie imbunatatita Cold Plasma+ realizeaza purificarea si dezodorizarea aerului din camera, putand obtine, intr-o ora, o rata de sterilizare de 93%.
Avantajele funcţiei sunt:

1. purificarea aerului,
2. distrugerea microorganismelor,
3. eliminarea mirosurilor neplacute,
4. inhibarea electricitătii statice,
5. imbogatirea aerului cu molecule de apa.

 

 

MEREU CONECTAT LA APARATUL TAU

Gree Wi-Fi Intelligent Control


Wi-FiWi-Fi Intelligent Control

Daca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la Wi-Fi, descarcand aplicatia GREE+.

Poti descarca aceasta aplicatie de pe App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App StoreGet it on Google Play

 


FUNCTII ADAPTATE STILULUI TAU


Aparat de aer conditionat Gree Cosmo - Functii Confort

 

CONFORT

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - IfeelI Feel - Aparatul ajusteaza automat temperatura prin detectia temperaturii ambientale cu ajutorul senzorului de telecomanda.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - WIFIControl Wifi - Aparatul permite controlul de la distanta, prin WIFI, cu ajutorul aplicatiei specifice si dispozitivului mobil inteligent.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - BluetoothRetea eficienta de distributie prin Bluetooth -  Folosind configuratia rapida prin Bluetooth, echipamentele pot gasi automat conexiunea la o retea apropiata, sa imbunatateasca rata de succes si sa reduca pasii pentru conectarea la o retea de distributie.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - TurboTurbo - Aparatul functioneaza la viteza maxima a ventilatorului unitatii interioare in modul de racire sau incalzire, pentru a atinge temperatura setata in cel mai scurt timp.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - Racire rapidaRacire rapida - Temperatura camerei va scadea rapid, iar dupa 20 de minute, setarile pentru temperatura si viteza ventilatorului vor reveni la valoarile anterioare.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - incalzire la 8 grade CelsiusIncalzire la 8 grade C - Cand temperatura ambientala interioara atinge 8 grade Celsius, aparatul porneste automat in modul de incalzire, pentru mentinerea acestei temperaturi.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - economisire energieEconomisire energie - La activarea functiei, aparatul va ajusta automat temperatura, conform setarilor din fabrica, pentru a atinge cele mai bune setari pentru economie de energie.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - dezumificareDezumidificare - Aparatul de aer conditionat realizeaza dezumficarea aerului, in timpul functionarii.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - afisaj ledAfisaj LED -  Panoul frontal al unitatii interne este dotat cu afisaj LED


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - mod silentiosMod Silentios - Tehnologie avansata permite reducerea nivelului de zgomot al unitatii, fara a afecta perormantele si nivelul de confort al utilizatorului.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - setari multiple modul sleepSetari multiple in modul „Sleep” - Aparatul dispune de mai multe setari in modul Sleep, atat pre-configurate, cat si o setare configurata de utilizator, in functie de nevoile sale.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - viteza ventilator autoViteza ventilare Auto - Aparatul de aer conditionat realizeaza ventilarea aerului.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - viteze multiple ventilatorViteze-ventilator - Diferitele trepte de viteza ale ventilatorului permit utilizatorului sa regleze in orice moment fluxul de aer la novelul de confort dorit.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - timer 24 hTimer in 24h - Functia permite, intr-o perioada de 24 ore, programarea unei porniri sau opriri automate a aparatului, in modul de functionare si la temperatura setate.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - timer orarTimer orar - Functia permite programarea pornirii sau opririi automate a aparatului, in modul de functionare si la temperatura setate.

Aparat de aer conditionat Gree Cosmo - Functie siguranta

 

SIGURANTA

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - blocare copiiBlocare - Tastatura telecomenzii poate fi blocata pentru a restrictiona accesul copiilor la functiile acesteia.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - autorestartAuto restart - Aparatul reporneste automat, dupa o cadere de tensiune. La repornire, sunt pastrate setarile anterioare aparitiei incidentului.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - functionare gama larga tensiuniFunctionare pe o gama larga de tensiuni - Aparatul poate functiona stabil pe o gama larga de tensiuni, fiind potrivit pentru zone in care tensiunea furnizata nu este stabila.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - pornire la tensiune scazutaPorrnire la tensiune scazuta - Aparatul are posibilitatea sa porneasca in siguranta, chiar si in conditiile in care tensiunea este mai mica decat cea standard. 


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - soft startSoft Start - Aparatul ajusteaza automat tensiunea de pornire a compresorului, prelungit durata de viata a acestuia si limitand impactul asupra retelei electrice.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - cutie electrica ignifugaCutie electrica ignifuga - Cutia electrica este realizata din material ignifug MBV, pentru siguranta si fiabilitate. 

 

Aparat de aer conditionat Gree Cosmo - Functii ingrijire

 

INGRIJIRE

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - autodiagnozaAuto-diagnoza - In cazul aparitiei unui defect, aparatul realizeaza autodiagnoza si afiseaza codul de eroare pe display-ul LED al unitatii interioare.


Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - autocuratareAuto-curatare - Pentru a mentine igiena componentelor interne ale unitatii interioare, poate fi activat periodic un ciclu de curatare, care presupune condensarea, inghetarea, dezghetarea si uscarea evaporatorului.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - protectie coroziva a unitatii exterioareProtectie anti-coroziva a unitatii exterioare - Carcasa unitatii exterioare este acoperita cu un strat anti-coroziv de copsea aplicata in camp electrostatic, cu rezistenta la ceata salina.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - lamele cu tratament anti-corozivLamele cu tratament anti-coroziv  - Lamelele evaporatorului beneficiaza de materiale speciale anti-corozive. Astfel, in mediu cu umiditate crescuta, va creste rezistenta unitatii la coroziune si aciditate.

Functia aparatului de aer conditionat Gree Cosmo - antimucegaianti mucegai - Dupa oprirea aparatului, ventilatorul unitatii interioare continua sa functioneze, pentru a asigura uscarea partilor interne ale unitatii.

 

Gree R32GREE dovedeste responsabilitate fata de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, in timp ce asigura un consum de energie diminuat prin implementarea tehnologiei Inverter.


Tehnologia Inverter - Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii si al curentului motoarelor, asigurand o functionare silentioasa si eficienta din punct de vedere energetic. De asemenea, Gree Inverter

 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Specificatii tehnice
ProducatorGree
Tip produsRezidential

CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Capacitate generala9000 BTU
Capacitate racire8530 (1706 - 11089) BTU
Capacitate incalzire9554 (1706 - 12624) BTU
Capacitate de racire2.5 (0.50 - 3.25) kW
Capacitate de incalzire2.80 (0.50 - 3.70) kW
SEER6.6
SCOP4.10
Clasa energetica racireA++
Clasa energetica incalzireA+
Consum anual energie electrica racire133 kWh/an
Consum anual energie electrica incalzire854 kWh/an
Intensitate curent la racire7.5 A
AlimentareMonofazat
Tensiune alimentare230 V AC

UNITATEA INTERNA

Specificatii tehnice
Cod unitate internaGWH09AWAXB-K6DNA3B/I
Tip unitateSplit de perete
FunctiiAutodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
CuloareAlb
TelecomandaDa
FiltruAnti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Dezumidificare0.8 l/h
Debit de aer racire250 / 270 / 320 / 390 / 430 / 470 / 500 m³/min
Nivel de zgomot racire21 / 25 / 28 / 32 / 34 / 36 / 38 dB
Putere sonora racire33 / 37 / 40 / 44 / 46 / 48 dB
Suprafata de montarePerete
Dimensiune carcasa735 x 190 x 260 mm
Lungime unitate interna735 mm
Latime unitate interna190 mm
Inaltime unitate interna260 mm
Greutate7.5 Kg
Dimensiune cu ambalaj785 x 263 x 232
Greutate cu ambalaj9 Kg

UNITATEA EXTERNA

Specificatii tehnice
Cod unitate externaGWH09AGAXB-K6DNA1B/O
Tip compresorInverter
Tehnologie compresorRotary
Agent frigorificR-32
Lungime maxima tevi15 m
Diferenta de nivel maxima10 m
Nivel de zgomot51 dB
Putere sonora60 dB
Dimensiune carcasa732 x 330 x 555 mm
Lungime unitate externa732 mm
Latime unitate externa555 mm
Inaltime unitate externa330 mm
Greutate24.50 Kg
Dimensiune cu ambalaj794 x 376 x 615 mm
Greutate cu ambalaj27 Kg

ALTE CARACTERISTICI

Specificatii tehnice
Control Wi-FiDa
Suprafata acoperita20-25 m²
Temperatura exterioara minima functionare pe racire-15°C
Temperatura exterioara maxima functionare pe racire+43°C
Temperatura exterioara minima functionare pe incalzire-15°C
Temperatura exterioara maxima functionare pe incalzire+24°C
Țeavă conexiune lichid6.35 mm (1/4")
Teava conexiune gaz9.52 mm (3/8")
Kit montaj inclusDa

GARANTIE

Specificatii tehnice
Garantie36 luni
Garantie compresor36 luni

Climatico.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Review-uri 1

Scrie un review
Spune-ne parerea ta despre acest produsAparat de aer conditionat Gree Cosmo R32 Inverter GWH09AWAXB-K6DNA3B 9000 BTU
Evalueaza principalele caracteristici ale produsului
Extensii de fisier acceptate: jpg, jpeg, png. Dimensiune totala permisa: 20MB.
 

Intrebari si raspunsuri

Nu exista intrebari
Ai gasit raspunsul pe care il cauti?

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO