Airwell

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Logo Airwell

Aer conditionat Airwell

Airwell Company

DESPRE AIRWELL

Fondată în anul 1947 de Paul Waller, cu sediul lângă Paris, Franța, Airwell (numită atunci L'Air ConditionnA© Entreprise - ACE) a fost prima companie care a proiectat și produs unități de aer condiționat în Europa. Inițial, sistemele de climatizare proiectate au fost destinate răcirii proceselor industriale și mai puțin locuințelor. Trei ani mai târziu, compania s-a orientat către producerea aparatelor de aer condiționat rezidențiale și comerciale pentru a face față climatului excesiv de cald din zona coloniilor africane-franceze și a țărilor din Orientul Mijlociu.

Încă de atunci, gama de produse Airwell a fost recunoscută pentru standardele de înaltă calitate și este într-o continuă dezvoltare. Spre deosebire de competitorii săi, Airwell s-a concentrat întotdeauna pe produsele de aer condiționat, motiv pentru care este una dintre cele mai de succes companii de aer condiționat din lume.

Primele unități de aer condiționat produse sub numele brand-ului Airwell au fost unități de fereastră. Astăzi, portofoliul companiei este unul dintre cele mai vaste de pe piață și include toate tipurile de aer condiționat acoperind zona rezidențială, comercială și industrială și având un total de peste 600 de modele de aer condiționat.

ISTORIA AIRWELL

1947 - Inceputul "povestii" Airwell, un brand de origine franceza de aparate de aer conditionat.

1950 - Firma a dezvoltat si a inceput productia in masa a primei unitati de fereastra pentru a oferi conditii climatice exceptionale, dedicate in principal pietelor europene si africane.

1970 - Airwell a dezvoltat o unitate de tip split divizand unitatea de fereastra in doua parti. A fost primul producator de sisteme de perete din Europa. 

1982 - Compania a conceput si a produs prima gama europeana de sisteme de perete inclusiv telecomanda electronica, un ventilator de inalta tehnologie cu compresoare tip Rotary cu nivel scazut de zgomot

1998 - Grupul Airwell a achizitionat instalatii de productie in China, Shenzhen

2013 - Airwell a lansat unicul si exclusivul call center dedicat clientului final.

2014 - Airwell a creat un centru de prezentare si training in Franta si in intreaga lume

2015 - Compania a lansat noul serviciu de comanda online

2017 - Airwell sarbatoreste cea de a 70 a aniversare

PRODUSE AIRWELLAirwell

Construit de unul din cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, aparatele de aer conditionat Airwell au un aspect elegant, o eficienta totala si se va integra perfect in spatiul dumneavoastra!

Sisteme split de perete 

Distributie larga a aerului pentru un confort excelent, auto-diagnoza prin indicatia codului de eroare, Clasa de eficienta A/A, consum minim de energie, Refrigerant R32 - prietenos cu mediul, control Wi-Fi

Sisteme tip caseta 

Distributie a aerului in 360 grade, auto swing, admisie aer proaspat, pompa de condens inclusa

Sisteme tip duct

Instalare orizontala si verticala, dimensiuni reduse, pompa de condens inclusa, telecomanda fara fir, operare pana la -15 grade celsius pe racire

Sisteme de plafon si podea

Instalare plafon si podea, 4 directii de iesire a aerului

Sisteme tip coloana

Design modern, display digital, incalzitor electric auxiliar de 3.5 kW

CONFORT PE TOT PARCURSUL ANULUI

Aerul pe care il respiram in interior este de pana la cinci ori mai poluat decat aerul de afara. Curatarea aerului din interior este esentiala. Calitatea aerului atat in interior cat si in exterior reprezinta o problema majora pentru sanatatea mediului. Virusurile, bacteriile, acarienii si compusii organici volatili prezenti in unele materiale de constructii, vopsea si produse de curatat determina deteriorarea aerului pe care il respiram.

In spatiile inchise, microorganismele cum ar fi acarienii, polenul, parul de animale si umezeala se inmultesc rapid si provoaca reactii alergice. 

In contrast puternic cu credinta populara, aerul conditionat nu agraveaza reactiile alergice ci, atunci cand este folosit corect, acesta ajuta la purificarea aerului si reduce semnificativ particulele alergenice.

Aparatele de climatizare moderne merg mai departe decat sa mentina o temperatura ideala. Filtreaza, umidifica si purifica aerul, trei calitati care contribuie la imbunatatirea calitatii aerului, sanatatii si confortului.

Aerul conditionat contribuie la reducerea agentilor patogeni in trei conditii ESENTIALE: instalatia de climatizare trebuie sa fie de calitate, instalata corect si sa fie intretinuta in mod regulat.