Pompe vacuum

Pompe vacuum
pe pagina

Pompele de vacuum sunt dispozitive care se utilizeaza pentru a crea vid in circuitul frigorific, pentru a elimina in acest fel moleculele de apa. O pompa de vid poate fi aleasa in functie de cerintele specifice ale aplicatiei. Exista pompe de vid de capacitati diferite, care se aleg in functie de marimea instalatiei care trebuie vidata.

Cum sa alegi o pompa de vacuum?

Atunci cand alegi o pompa de vacuum, este important sa iei in considerare cateva aspecte importante. Primul lucru de luat in considerare este viteza de evacuare, adica cantitatea de aer pe care o poate scoate pompa intr-un anumit timp. In general, cu cat viteza de evacuare este mai mare, cu atat pompa este mai eficienta. Un alt aspect important este gradul de vid pe care il poate crea pompa. De asemenea, trebuie sa ai in vedere dimensiunile si greutatea pompei, pentru ca o pompa mare este mai eficienta dar si ma grea si dificil de transportat.

Ce tipuri de pompe de vacuum gasesti la CLIMATICO?

La CLIMATICO gasesti pompe de vacuum in doua trepte. Aceasta pompa este functioneaza in doua etape, fiecare cu un rotor diferit. In prima etapa, rotorul primului nivel evacueaza aerul din camera si il trimite in a doua camera, de unde este evacuat din nou. Astfel, pompa de vacuum in doua trepte poate crea un vid mai puternic decat o pompa de vacuum care functioneaza intr-o singura etapa.

De ce sa alegi o pompa de vacuum?

Pompa de vid este necesara la punerea in functiune a oricarui circuit frigorific indiferent de dimensiunea sau de destinatia sa. Prin operatiunea de vidare, aerul din instalatie este evacuat, eliminand in acest fel toate particulele de apa care pot afecta functionarea circuitului frigorific.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO