Console aer conditionat

Consolele pentru instalarea aparatului de aer conditionat se monteaza pe perete, acoperis, pardoseala sau tavan, in functie de cerintele specifice. Acestea pot fi facute din otel sau chiar aluminiu, pentru a putea rezista in zonele cu umiditate mare.

 1. Suport aer conditionat unitate externa pentru pardoseala reglabil 400x450mm

  Dimensiune:400x450mm
  Capacitate unitate compatibila:7,8,9,10,11,12,13
  Greutate maxima admisa:230 Kg
  Tip materiale:Console
  Tip accesoriu:Huse unitati externe
  vezi mai mult
  34599 Lei
 2. Suport aer conditionat pentru unitatea externa de pardoseala reglabil 400x520mm

  Dimensiune:400x520mm
  Capacitate unitate compatibila:7,8,9,10,11,12,13
  Greutate maxima admisa:230 Kg
  Tip materiale:Console
  Tip accesoriu:Huse unitati externe
  vezi mai mult
  36999 Lei
pe pagina

Consolele pentru aer conditionat sunt o componenta importanta pentru orice sistem de climatizare. Acestea permit unitatii exterioare sa functioneze eficient si sa livreze aerul conditionat in interiorul cladirii. Consolele de instalare a aerului conditionat pot fi montate pe perete, pe acoperis, pe pardoseala sau pe tavan, in functie de designul si nevoile specifice ale cladirii.

Intrebari Frecvente Console Aer Conditionat:

Cum sa aleg consola pentru aer conditionat?

Inainte de a achizitiona o consola pentru aer conditionat, este important sa se ia in considerare urmatoarele aspecte:
Suprafata de montaj: exista console cu prindere dedicata pentru perete, plafon, acoperisuri inclinate sau terase;
Marimea unitatii externe: in functie de marimea unitatii externe a aparatului de aer conditionat se pot alege si consolele. Cu cat consolele sunt mai mari vor sustine si o greutate mai mare;
Mediul la care vor fi expuse: daca umiditatea este mare in zona in care se instaleaza consola, este recomandat sa se aleaga console din aluminiu pentru a evita oxidarea acestora. De asemenea, nivelul de sare din aer poate avea un efect de eroziune asupra consolei, astfel incat este important sa se aleaga o consola din aluminiu de calitate, care sa reziste la factorii de mediu.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO