Aer conditionat tip duct LG Inverter CM18-UU18W 18000 BTU

(luni - vineri 08:00 - 22:00)
Comanda aer conditionat si programeaza din timp montaj acreditat. Montaj profesional executat de personal calificat. Transport gratuit in toata tara! Plateste acum cu EcoVoucher

Aer conditionat tip duct LG Inverter CM18-UU18W 18000 BTU

Cod produs: CM18-UU18W

Disponibilitate: Lipsa stoc Garantie: 36 luni
Garantie Compresor: 60 luni

7.78999 Lei
LG
 • Descriere produs
 • Mai multe informatii
 • Recenzii clienti
 • Descriere produs

  LG

  E.S.P: Presiune statica exterioara

  Debitul de aer si nivelul de zgomot se mentin intotdeauna la valorile de referinta, fara a fi afectate de schimbarea presiunii statice exterioare; utilizand aceasta tehnologie, puteti sa:

  • optimizati lucrurile de instalare a conductelor
  • mentineti capacitatea si nivelul de zgomot conform preferintelor
  • reduceti numarul de modele

  Tehnologia bazata pe reglarea fazei motorului ofera beneficii economice instalatorului. Debitul de aer dorit se obtine prin reglarea fazei motorului in timpul instalarii produsului, asigurand flexibilitatea sistemului de conducte.

  E.S.P. este usor de reglat de la telecomanda

  Functinare silentioasa

   

  Functionare silentioasa si intretinere facila

  Ventilatorul cu lamele din plastic si carcasa de greutate redusa a aparatului de aer conditionat asigura o functionare silentioasa si faciliteaza operatiile de service. Noua carcasa a ventilatorului este usor de demontat pentru a facilita operatiile de service si intretinere. Motorul ventilatorului poate fi indepartat fara a fi necesara îndepartarea întregului ansamblu al ventilatorului.

  Sistemul central de comanda

  Echipamentele LG sunt prevazute cu functii de comanda avansate, precum sistemul central de comanda. Destinat aplicatiilor cu scop comercial care necesita instalarea mai multor echipamente de aer conditionat. Puteti comanda sau detecta defectiunile unui numar de 16-2048 echipamente de aer conditionat (prin intermediul a 8 sisteme de comanda individuale) separat sau impreuna.

  Sistem central de comanda

  Control automat pe zone

  Aceasta functie poate fi utilizata pentru a regla functionarea aparatului de aer conditionat in cazul in care fiecare zona (maxim 4 zone) dispune de un termostat si un anemostat autoreglabil separate; specialistul in materie de echipamente de aer conditionat va poate oferi asistenta in cazul in care doriti sa instalati un aparat cu un debit de aer variabil in locuinta/biroul dumneavoastra, precum si o oferta de pret pentru instalare (care include termostatele si anemostatele de amortizoare)

   Control automat pe zone

  Pompa de condens

   

  Pompa de condens de mare capacitate

  Pentru locurile in care scurgerea gravitationala nu este posibila, se poate monta ca accesoriu o pompa de condens. Aceasta poate pompa pana la o inaltime maxima de 700 mm si reprezinta solutia ideala pentru eliminarea condensului din unitatea interioara.

  Conducte lungi si cu inaltime de montare mare

  Echipamentele de aer conditionat LG (casetele de plafon si unitatile de tubulatura mascate in plafon pot fi instalate pe distante mari (maxim 75 m lungime) si la inaltimi ridicate (maxim 30 m).

  Schimbare automata a modului de functionare

  La modelele cu schimbare a modurilor de functionare, aparatul de aer conditionat va comuta automat din modul de racire in modul de incalzire, in functie de temperatura setata.Schimbare automata

  Controlul temperaturii in doua puncte diferite

  Intre temperatura masurata la nivelul aparatului de aer conditionat si temperatura interioara poate exista o diferenta semnificativa. Butonul de comanda pentru cele doua termistoare permite reglarea temperaturii in functie de una dintre cele doua valori. Selectati termistorul dorit pentru reglarea temperaturii aparatului prin intermediul butonului glisant situat in partea posterioara a telecomenzii cu cablu cu ecran LCD. Un termistor este instalat in unitatea interioara, iar cel de-al doilea este situat in telecomanda cu cablu cu ecran LCD.

  Telecomanda

   

   

   

   

           Programare saptamanala

           Utilizatorul poate seta aparatul sa functioneze dupa un program saptamanal, programand momentele de pornire si de                oprire ale acestuia.

          - telecomanda cu cablu cu ecran LCD
          - programare pornire/oprire in intervale de o ora pentru o perioada de 24 de ore
          - functionarea aparatului in modul TEST
          - functia de auto-diagnoza
          - selectare a vitezei ventilatorului in 3 trepte
          - afisarea modului de operare
          - afisarea temperaturii din incapere
          - grosime de numai 20 mm

   


  Comanda comuna a grupurilor de echipamente

  1) Functionare:
  - Daca mai multe produse sunt interconectate, un singur dispozitiv de comanda poate fi utilizat pentru un anumit numar de produse.
  2) Functii:
  - Cabluri de legatura sunt conectate la unitatile interioare in vederea comunicarii. Un singur dispozitiv de comanda este conectat la fiecare dintre acestea si poate controla aceeasi functie pentru toate echipamentele.
  - Functia de comanda comuna este activata prin intermediul butoanelor retractabile de pe telecomanda cu cablu. La activarea acestei functii, sistemul principal nu va raspunde pentru a evita coliziunile intre date.
  - La activarea comenzii comune, utilizati datele aleatorii (0-3 minute) din corpul principal al unitatii pentru limitarea curentului de pornire.
  - Dispozitivul de comanda poate controla pana la 16 unitati interioare.
  Blocarea accesului copiilor
  Aceasta functie previne accesul copiilor la comenzile unitatii interioare. Toate butoanele unitatii interioare pot fi blocate astfel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda.
  astfel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda.

  Tehnologia Inverter

  Pe masura ce tehnologia Inverter avanseaza, sistemele de aer conditionat devin mai silentioase, mai
  economice si mai puternice.
  Imbunatatirea tehnologiei Inverter prin tehnologia PFC si controlul undei sinusoidale PFC: Factor de corectie a puterii
  Aparatul de aer conditionat de la LG este fabricat utilizand tehnologia PFC si sistemul de control al undei sinusoidale. Prin intermediul tehnologiei PFC, tensiunea de functionare poate fi marita de la valoarea de referinta 280 V c.c. la 380 V c.c. Acest lucru asigura o functionare uniforma a aparatului la frecvente înalte. Sistemul de control al undei sinusoidale asigura o functionare optima la frecvente joase, extinzand astfel limitele de functionare a aparatului. De asemenea, eficienta energetica a produsului creste in mod semnificativ.

  Compresor BLDC de mare putereCompresor BLDC

  Aparatul de aer conditionat tip inverter de la LG este dotat cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. Prin urmare, acest compresor este mai eficient decat inverterele de curent alternativ. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului de aer conditionat tip inverter de la LG creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

  Ventilator BLDC

  Motorul ventilatorului BLDC asigura reducerea consumului de energie in timpul functionarii aparatului. La turatie maxima, motorul ventilatorului BLDC poate reduce consumul de energie cu pana la 35% fata de motoarele de curent alternativ. Motorul de curent alternativ functioneaza exclusiv la turatie maxima, in timp ce motorul BLDC isi poate modifica turatia in functie de sarcina. Nivelurile de eficienta energetica, in special la turatii scazute, au fost imbunatatite cu pana la 65%.

  Ambient confortabil prin racire si incalzire rapida

  La activarea initiala a modurilor de incalzire sau racire ale aparatului de aer conditionat, compresorul functioneaza la turatie maxima pentru atingerea rapida a temperaturii dorite. La atingerea temperaturii dorite, spre deosebire de echipamentele de aer conditionat traditionale care activeaza si dezactiveaza compresorul, echipamentele tip Inverter de la LG regleaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine temperatura dorita cu fluctuatii minime, pastrand astfel nivelul de confort pe toata durata functionarii.

  Limite de functionare extinse

  Pentru racirea camerelor dotate cu calculatoare si a altor tipuri de camere, la temperaturi exterioare reduse, compresorul invertorului BLDC si motorul ventilatorului BLDC al unitatii exterioare regleaza debitul si volumul de aer pentru a asigura o functionare eficienta, permitand aparatului sa functioneze la o temperatura de -10 grade C fara a-l opri.

  Mai multe informatii

  CARACTERISTICI GENERALE

  Producator LG
  Tip produs Comercial

  CARACTERISTICI

  Capacitate generala 18000 BTU
  Capacitate racire 17060 (6820 - 18420) BTU
  Capacitate incalzire 20470 (8190 - 22520) BTU
  Capacitate de racire 5.0 (2.0 - 5.4) kW
  Capacitate de incalzire 6.0 (2.4 - 6.6) kW
  EER 3.41
  SEER 5.11
  COP 3.61
  SCOP 3.81
  Clasa energetica racire A
  Consum energie electrica racire 1.46 kW/h
  Consum energie electrica incalzire 1.66 kW/h
  Intensitate curent la racire 6.3 A
  Intensitate curent la incalzire 7.2 A
  Alimentare Monofazat
  Tensiune alimentare 230 V AC

  UNITATEA INTERNA

  Cod unitate interna CM18
  Tip unitate Duct
  Functii Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
  Culoare Alb
  Telecomanda Da
  Dezumidificare 2.0 l/h
  Debit de aer racire 13.0 / 14.5 / 16.5 m³/min
  Debit de aer incalzire 13.0 / 14.5 / 16.5 m³/min
  Nivel de zgomot racire 30 / 32 / 34 dB
  Nivel de zgomot incalzire 30 / 32 / 34 dB
  Suprafata de montare Plafon fals
  Dimensiune carcasa 900 x 270 x 700 mm
  Greutate 23.8 Kg

  UNITATEA EXTERNA

  Cod unitate externa UU18W
  Tip compresor Inverter
  Agent frigorific R-410A
  Debit de aer 50 m³/min
  Nivel de zgomot 51 dB
  Dimensiune carcasa 870 x 655 x 320 mm
  Greutate 46 Kg

  ALTE CARACTERISTICI

  Suprafata acoperita 40-50 m²
  Temperatura exterioara minima functionare pe racire -15°C
  Temperatura exterioara maxima functionare pe racire +48°C
  Temperatura exterioara minima functionare pe incalzire -18°C
  Temperatura exterioara maxima functionare pe incalzire +18°C
  Kit montaj inclus Nu

  GARANTIE

  Garantie 36 luni
  Garantie compresor 60 luni

  Recenzii clienti

  Scrie propria ta recenzie

  Faceti recenzie la: Aer conditionat tip duct LG Inverter CM18-UU18W 18000 BTU

  Cum evaluezi acest produs? *

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Performanţe
  Design
  Consum
  Preţ