Spray mentenanta aer conditionat - Aspen

Pentru a asigura confortul termic in timpul sezonului cald si calitatea aerului din interiorul spatiilor, mentenanta adecvata a aparatului de aer conditionat este imperativ necesara. Efectuarea periodica a mentenantei aer conditionat previne aparitia defectelor, asigura functionarea optima a aparatului dar si un mediu sanatos.

Filtreaza dupa

Mentenanta aparatului de aer conditionat este un aspect crucial in mentinerea calitatii aerului si a confortului termic in spatiile inchise. In timpul sezonului cald, aerul conditionat devine un element esential in orice casa, birou sau cladire comerciala. Pentru a preveni aparitia defectiunilor si a asigura functionarea optima a aparatului de aer conditionat, este important sa se efectueze o mentenanta adecvata. In acest sens, produsele de mentenanta joaca un rol vital in ingrijirea si intretinerea aparatului de aer conditionat.

Cum aleg corect produsele pentru mentenanta aparatului de aer conditionat?
Atunci cand alegi produsele potrivite pentru mentenanta aparatului de aer conditionat, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante. Este important sa alegi produse de mentenanta potrivite tipului de aer conditionat si nevoilor specifice ale aparatului tau. De exemplu, spray-ul de mentenanta poate fi folosit pentru a curata si a proteja suprafata aparatului, dar este important sa alegi un spray potrivit componentele pe care doresti sa le cureti.

Intrebari Frecvente Spray Mentenanta Aer Conditionat - Aspen:

Ce fel de produse de mentenanta gasesc pe CLIMATICO?

Pe site-ul CLIMATICO, veti gasi o gama larga de produse de mentenanta pentru aerul conditionat, inclusiv spray de mentenanta, solutii de curatare si multe altele. Exista solutii pentru toate tipurile de componente:

Spray mentenanta condensator unitate interna, pentru curatare;
Spray mentenanta condensator unitate interna, pentru reimprospatare;
Spray mentenanta condensator unitate interna, pentru curatarea carcasei;
Spray mentenanta condensator unitate externa;
Solutie mentenanta pentru curatare tub drenaj.

De ce sa folosesc produse de mentenanta de calitate?

Folosirea produselor de mentenanta de calitate are mai multe beneficii. 
In primul rand mentenanta bine executata asigura echipamentului o durata de viata mai lunga.

Mentenanta aparatului de aer conditionat asigura si functionarea sa in parametrii normali, fapt care garanteaza un consum optim de energie electric.

Interiorul intunecat si umed al aparatului de aer conditionat este un mediu propice de dezvoltare a virusurilor si bacteriilor care pot avea evecte nocive asupra sanatatii umane, asa ca si din acest motiv mentenanta aparatelor este imperativ necesara.

Producatorii recomanda mentenanta aparatelor o data sau de doua ori pe an, in functie de cat de mult este utilizat aparatul. Unii producatori au programe prin care asigura extinderea garantiei produsului prin efectuarea la timp a lucrarilor de mentenanta, unul dintre aceste programe fiind Stand By Me de la Daikin.

Certificari

Climatico Daikin Home Comfort Expert ISO Sistem Management al Calitatii SRAC Climatico Climatico Membru al Asociatiei Generale a Frigotehnistilor din Romania Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2023 a Galei Premiilor eCommerce, programul GPeC Proficiency, in categoria IT&C, Electronice & Electrocasnice Cel mai mare NPS al unui comerciant din eMag MarketPlace premiu primit la Gala Premiilor eCommerce GPeC 2022 Climatico.ro a castigat Locul 1 la editia 2020 a Galei Premiilor eCommerce Best Online Merchant Award for the Air Conditioner & Household Appliances Category Climatico Membru al Asociatiei Romane a Magazinelor Online Climatico Membru al TRUSTED.RO